Jautienos troškinys

Šį troškinį ruošiame naudodami jautienos kumpį iš Lietuvos ūkių. Troškinys nėra susmulkintas į vienalytę masę, todėl skatina jūsų kūdikį mokytis kramtyti. Jautienos kumpyje yra visaverčių (visos nepakeičiamos amino rūgštys) baltymų, reikalingų kūdikio augimui bei ląstelių, audinių, organų atsinaujinimui, atstatymui.  Be cukraus, glitimo, laktozės.

Sudedamosios dalys: bulvės, vanduo, morkos, kopūstai, jautienos kumpis 12%, augalinis aliejus, krapai, petražolės.
Mėsos kiekis: 22,8 g.

Maistingumo deklaracija 100g:
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 290 kJ/69 kcal, riebalai 1,4g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 0,5g, angliavandeniai 10g, iš kurių: cukrų 1,1g, krakmolo 5,6g, skaidulinės medžiagos 1,1g, baltymai 3,5g, druska 0,09g.  Druskos kiekį nulemia tik natūraliai joje esantis natris.

Grynasis kiekis: 190 g.



Marmaluzi © Visos teisės saugomos. Svetainių kūrimas: Vilniaus dizaino biuras